Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.12.2008, 11:01   #194
Messey
Nowy na forum

Data rejestracji: 19.12.2008
Messey w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Witam.
Wprawdzie kobietą nie jestem, ale mam nadzieję że i mnie koledzy poratują. Co do zarostu to mam raczej średni, gole się raz na jakieś 2-3 dni raczej normalnymi maszynkami i ogólnie problemów nie ma, poza jednym. Mam takie 2 małe pieprzyki, które cały czas niemiłosiernie zacinam i mam już dość tryskającej dookoła krwi I w związku z tym postanowiłem się przeżucić na maszynkę elektryczną.
Nasuwają się tylko 2 pytania - czy goląc się elektryczną nie będe się zacinał w ww sytuacjach?
Oraz jaką maszynkę wybrać... Nie znam się na tym kompletnie i nie wiem jaką wybrać. Kupiłem jedną najtanszą w Auchan (30 zł ) aby wypróbować. Ładowała się cała noc, goliła średnio a w połowie się rozładowała. I na tym się skończyły eksperymenty z nią. Napewno nie chciałbym czegoś takiego. Miłoby było, gdyby maszynkę można umyć pod bieżącą wodą. Co do przedziału cenowego to sam nie wiem, kilkaset złotych mam (powiedzmy tak do 400) więc poradźcie coś co sporstałoby moim oczekiwaniom i kosztowało jak najmniej, bo po co przepłacać
Mam nadzieję, że koledzy odpowiedzą szybko, bo ma być to prezent gwiazdkowy.
Messey jest offline   Odpowiedz cytując ten post