Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.12.2008, 14:35   #202
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Na pieprzykach to może i nie, ale przyciąć się można - szczególnie jak kto ma wrażliwą twarz. W zeszłym roku zostałem uraczony taką maszynką Philipsa. Nie pasowała mi, bo mnie strasznie rwała gęba po goleniu, ale mi mówili, że trzeba się przyzwyczaić. Więc się przyzwyczajałem... A po trzech miesiącach wywaliłem dziadostwo i wróciłem do starego, sprawdzonego Wilkinsona...
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post