Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.01.2003, 11:51   #15
kornik
Bywalec

Data rejestracji: 09.04.2002
kornik w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Re: Kodeki do nowszych filmow, Nimo Pack...

Cytat:
andrzejj9 napisa***322;(a)
Witam, pozyczylem dzisiaj kilka nowych filmow od kolegi, miedzy innymi nowego Wladce i dwie czesci Pottera. Okazalo sie, ze moje dotychczasowe sterowniki juz sobie nie radza (to znaczy o dziwno poszedl Potter dwojka, ale pierwsza czesc nie chciala, Wladcy tez nie udalo mi sie uruchomic). Wladcy pewnie i tak nie obejrze przed kinem, ale Pottera bym chcial, a poza tym lubie, jak wszystko chodzi, wiec zaczalem sie rozgladac za innymi. Przejzalem kilka starych postow na forum i wynikalo z nich, ze kodeki Nimo Pack powinny rozwiazac moje problemy. Wlasnie zaczalem je sciagac, ale ze zajmja prawie 9MB to modemem troche to potrwa. Znalazlem jednak w innym poscie troche problemow zwiazanych z ich uzywaniem, na ktore podobno moze pomoc odznaczenie czegos w czasie instalacji. Tak wiec mam pytania: czy te kodeki faktycznie sa dobre, czy tez polecalibyscie inne (jesli tak, to jakie), no i jesli ktos moze mi cos poradzic, to jak je zainstalowac, zeby najlepiej dzialaly.
Miałem ten sam problem z tymi samymi filmami . zainstaluj sobie nowe dodatkowe sterowniki Xvid bo takich uzyto do kodowania. u mnie poszło bez problemu
kornik jest offline   Odpowiedz cytując ten post