Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.01.2003, 13:14   #1
RIP
Nowy na forum

Data rejestracji: 19.08.2002
RIP w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Neverwinternights

Witam!

Mam pytanie i prosbe zarazem. Mieszkam w Holandii ale wole gry w polskich wersjach jednak tu z takimi klopot. Kocham gry typu NEVERWINTERNIGHTS lecz niestety nie mam jej w polskiej wersji jezykowej a bardzo bym chcial, mam natomiast w angielskiej wersji. Jesli ktos moglby mi podeslac kopie polskiej wersji moglbym sie zrewanzowac angielska wersja NEVERWINTERNIGHTS lub innymi wymienionymi ponizej. Mi konkretnie chodzi o NEVERWINTERNIGHTS i bardzo mi zalezy by zdobic polska wersje jezykowa!!

to te gry jakie posiadam:

RALLY SPORT CHALLENGE, JEDI KNIGHT OUTCAST 2, MAFIA,MAX PAYNE PL, DUNGEON SIEGE, MEDAL OF HONOR, HALF LIFE,SERIOUS SAM - THE SECOND ENCOUNTER, ICE WIND DALE 2 I 1, HEROES 3 PL, NOX, AGE OF EMPIRE 2, SUDDEN STRIKE, BLACK & WHITE, TENNIS MASTERS SERIES 2003, ZOO TYCOON, COLLIN 2, GLOBAL OPERATIONS, GTA, SEGA RALLY CHAMPIONSHIP, SETTLERS 4, COMMANDOS 2, HITMAN, WARCRAFT, VAMPIRE THE MASQUERADE - REDEMPTION, NEVERWINTERNIGHTS, STRONGHOLD PL I ANG, ANOTHER WAR, AGE OF MITHOLOGY, FALLOUT TACTICS, EARTH 2150,

Pozdrowienia Jacek

Ostatnio zmieniany przez ThanatoS : 24.01.2003 o godz. 13:27
RIP jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online