Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.12.2008, 21:37   #35
krzyszt_off_74
Nowy na forum

Data rejestracji: 04.06.2005
krzyszt_off_74 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez lucjan51 Podgląd Wiadomości
Mam problem z odtważaczem DVD DK, plyty które są nagrane na CD w formacie MPEG1 nie chce czytać płyta po starcie początkowa jest odtwazana a póżniej zatrzymuje się na obrazie. Jeżeli ktoś może mi pomóc lub poradzić podaję adres E-mail: lucjan51@o2.pl
Wiesz Lucjan... Twoje pytanie nie pasuje za bardzo w tym temacie. Załóż nowy,oddzielny temat we właściwym dziale i troszkę bardziej postaraj się sprecyzować o co chodzi , bo ja nie bardzo rozumiem Twój problem.

Natomiast wracając do tych nieszczęsnych dwuwarstwówek, to owszem wypaliło mi niby bez błędów , ale jednak dziś przy całkowitym odtwarzaniu zapisanego materiału okazało się , że jednak jest błąd. Otóż po włożeniu płyty do odtwarzacza DVD leci elegancko .... do momentu gdy kończy się materiał na pierwszej warstwie. Odtwarzacz nie chce przerzucić się sam na drugą warstwę. Coś tam w środku mieli, mieli i wymielić nie może. Muszę to popchnąć ręcznie , wciskając na pilocie funkcję "kolejna scena". Efekt jest taki, że jedna scena jest omijana i nie mogę jej zobaczyć . Przewijanie nic nie daje...cały czas mieli. Tylko "kolejna scena" mnie ratuje w tym przejściu między warstwami. Dalej , już na drugiej warstwie materiał też leci bardzo dobrze. Może ktoś z was spotkał się już z podobnym problemem i wie o co chodzi i jak tego uniknąć? Dodam, że kiedy w ImgBurn tworzyłem zgodnie z opisem zamieszczonym w linku wyżej( w tym temacie), to wyświetliły mi się do wyboru 3 miejsca do zmiany warstwy. Wszystkie były z żółtymi gwiazdkami czyli "dobre".