Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.12.2008, 07:34   #429
romanesco
Guru

Data rejestracji: 01.08.2007
romanesco jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>romanesco jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>romanesco jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>romanesco jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9 Podgląd Wiadomości
Której stacji? Tej za ~60 zł. czy za 200? Bo jak tej tańszej to może miałbym małą prośbę
No, niestety, właśnie tej droższej.

Cytat:
Napisany przez ed hunter Podgląd Wiadomości
Nigdy bym na to nie wpadł, że można się tak poświęcić dla Lidla i stać na pół godziny przed otwarciem przed drzwiami - w zimnie, deszczu i wietrz...
I kto to mówi... A poza tym przed wejściem był daszek, więc było gdzie się schować.

Cytat:
Napisany przez melag Podgląd Wiadomości
Stację pogodową (59zł) kupiłem w dzień rozpoczęcia promocji ok godz.14.
Na stanie było jeszcze kilkanaście sztuk, więc nie widzę potrzeby wystawania pod dyskontem
Intrygują mnie akumulatorki z Aldiego (od jutra w promocji), ale nie zamierzam stać pod sklepem, pojadę popołudniu
A to zależy. Jak ja swoją kupowałem w ALDI'm, to szła jak przysłowiowe "ciepłe bułeczki". Te akumulatorki, owszem ciekawe. Może też się wybiorę. Tylko czy po południu, jeszcze będzie po co jechać

Ostatnio zmieniany przez romanesco : 23.12.2008 o godz. 07:42
romanesco jest offline   Odpowiedz cytując ten post