Witam !
Cytat:
Napisany przez romanesco
W Poznaniu miałeś na miejscu http://www.sklep.likor.pl/sklep,2755...n,26653,0.html to Ty gdzieś po necie szukasz
U mnie to jest tak: po włożeniu akku do komór podłączam ładowarę. Następuje test wewnetrznego procesora a po chwili domyślnie uruchamia się ładowanie o wartości 200 mA. Jak chcę zmienić, to naciskam przycisk odpowiedniej komory (np. 1) a później poprzez MODE wybieram tryb pracy. I to wszystko.
Aha... jeszcze CURRENT do zmiany wartości prądu ładowania.
|
od 1) Masz sporo racji - już chciałem kupić w tej firmie ale mnie lekko zdenerwowali - a to najpierw wycofali aukcje, gdzie jeszcze było sporo sztuk do kupienia i wystawili nową z wyższą chyba o 10 zł ceną, później co aukcja to zmiana kosztów przesyłki ... jakoś nie lubię takiego krętactwa ...
A po drugie - i tak bym wybrał przesyłkę, bo mieszczą się gdzieś na peryferiach Poznania i na dodatek na drugim końcu miasta w stosunku do mnie
od 2) Dziś już mi się nie chce sprawdzać, jutro może potestuję ...
A jak ta ładowarka powinna reagować po włożeniu naładowanych lub prawie naładowanych aku ? Bo u mnie uruchomiło się ładowanie i trwało 15-25 minut zależnie od konkretnego akumulatorka.
Pozdrawiam
ro29