Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.12.2008, 12:19   #148
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Dostałem na gwiazdję nawigację Lark FreeBird 35.4

Na razie tylko na szybko się pobawiłem, ale jedną trasę we Wrocławiu wyznaczyła bardzo poprawnie (no, tzn. usilnie kierowała nas dłuższą drogą, ale potem sprawdziłem, że włączona była opcja trasy najszybszej, więc mogło to być uzasadnione), ale po kolejnym zignorowaniu wskazówek, pogodziła się i pokazała właściwą trasę

Co ciekawe, jechaliśmy na krańce miasta, w miejsce, gdzie asfaltowe drogi (i to nie wszystkie) są od mniej niż roku, a mimo to nawigacja pokazała wszystkie bezbłędnie. Jest to Wrocław, ale i tak zrobiło to na mnie pozytywne wrażenie

Zainstalowana jest Mapa Map i w sumie jak na razie nie mam potrzeby szukania czegoś innego. No może jedynie dlatego, że raczej wolno ona działa (co jednak pewnie jest związane z wydajnością samego urządzenia - w końcu nie jest to model z najwyższej półki), ale na razie, żeby obeznać się trochę z użytkowaniem tego w zupełności wystarczy.

Instrukcji na razie oczywiście nie miałem w ręcę, ale bawiąc się trafiłem na menu GPS z podawaniem lokalizacji, wysokości itp. Wygląda ciekawie, ale nic nie łapie.. To się jakoś osobno włącza?

neverending path to perfection..

Ostatnio zmieniany przez andrzejj9 : 25.12.2008 o godz. 13:04
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post