Pytanie już padło na forum.
Pozwolę sobie zacytować owe posty
Cytat:
Napisany przez Ciepanek
Witam wszystkich na forumowiczow  Mam takie pytanie troche z innej beczki. Mam ps2 slim 77001 (wersja NTSC) z modbo760 a chcialbym zainstalowac koledze tego exploita na konsoli 70004 (wersja PAL). Exploit oczywiscie bylby instalowany na mojej konsoli (77001 ntsc). Rozumiem ze typ instalacji "Multi-version" nie wchodzi w gre ze wzgledu na inny region (myle sie?), a czy typ instalacji "normal" zda egzamin w moim przypadku? bylbym wdzieczny za wszelkie podpowiedzi i sugestie. Jest jakis sposob na moj problem? Pozdrawiam
|
Cytat:
Napisany przez Berion
@Ciepanek
Nie mylisz się. Tak samo nie wchodzi w grę instalacja "normal", bo nie dość, że to inny region to jeszcze inny model PS2.
Sposób na Twój problem to zainstalowanie wersji multi na jakimkolwiek modelu: SCPH-xxxx4 lub zainstalowanie wersji normal na SCPH-70004 (upraszczając bo niektóre osdmain/osdxxx będą kompatybilne i z kilkoma modelami w górę).
|
Cytat:
Napisany przez Ciepanek
A gdybym np. Nazwe pliku DVDPLE (region europa) zmienil na DVDPLU(zmiana tylko nazwy pliku) i sprobowalbym zainstalowac na moim ps2 ntsc a potem przelozyl karte do os2 pal?
|
Cytat:
Napisany przez Berion
Nic Ci to nie da
|