Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.12.2008, 09:34   #7
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Co za herezje, że wszystkie płyty DVD-RW sypią się po kilku nagraniach?!!! (Chyba, że na LG tak jest? )
Moje Verbatimy DVD-RW (+ też) 4x mają się świetnie, a niektóre z nich były nagrywane po kilkadziesiąt razy (szczególnie 2 pierwsze sztuki z indeksem 2x)
TDK zaczynają zdychać, ale też były nagrywane więcej niż 10 razy.
Mam jeszcze 3 Memorexy 2x i te też dają radę.
Wszystkie wynalazki jakie kupiłem skończyły swój żywot bardzo szybko, ale Verbatimy działają bezproblemowo.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post