tak -bo platnosc byla przy odbiorze.
Ja akurat mialem stycznosc z firma ulubiony.pl (niedawno zreszta zamknieta). W tej firmie tez kompletnie olewano klienta -a zwlaszcza tych ktorzy placili przelewem z gory.
Bo na tych ktorzy placili przy odbiorze nic nie zyskiwali wiec wysylali z reguly normalnie.
A jesli zaplacilo sie przelewem to firma brala kase i urywal sie z nia kontakt -byc moze inwestowala nia, obracala nia, albo po prostu splacala nia zalegle dlugi i dopiero po kilu(nastu) tygodniach jak naciagneli nastepnych klientow mozna bylo zobaczy towar (albo i nie).
Dzwoniac pierwszy raz do firmy, wszyscy zapewniaja ze towar jest dostepny od reki i max 24h od otrzymania wplaty wysylaja przesylke. Po zamowieniu towaru kontakt sie urywal -zadne maile, telefony nie pomogly.
W danych do zamowienia podalem tez swoj nr telefonu i o dziwo (coz za pech

) juz nigdy dzwoniac z tego numeru nie udalo mi sie polaczyc z obsluga.
Ja akurat zamawialem tam sprzet sieciowy -mialem zlecenie zrobienia sieci "na juz" -zakladalem ze przesylka bedzie u mnie po max 2 dniach wiec zamowilem u nich. Paczka dotarla do mnie niestety po ponad miesiacu. W tym czasie widzac co sie swieci poszedlem do normalnego sklepu i kupilem jeszcze raz taki sam sprzet, a ten co mi przyszedl po ponad miesiacu sprzedalem na allegro.
Teraz juz jestem ciety na takie sklepy wiec odrazu odradzam komus zakupy w sklepach o wlasnie takiej niejasnej sytuacji