Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.12.2008, 18:31   #45
Eliasz
Prorok na F.O.R.U.M.

Data rejestracji: 01.01.2002
Eliasz zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
tak -bo platnosc byla przy odbiorze.

Ja akurat mialem stycznosc z firma ulubiony.pl (niedawno zreszta zamknieta). W tej firmie tez kompletnie olewano klienta -a zwlaszcza tych ktorzy placili przelewem z gory.
Bo na tych ktorzy placili przy odbiorze nic nie zyskiwali wiec wysylali z reguly normalnie.
A jesli zaplacilo sie przelewem to firma brala kase i urywal sie z nia kontakt -byc moze inwestowala nia, obracala nia, albo po prostu splacala nia zalegle dlugi i dopiero po kilu(nastu) tygodniach jak naciagneli nastepnych klientow mozna bylo zobaczy towar (albo i nie).

Dzwoniac pierwszy raz do firmy, wszyscy zapewniaja ze towar jest dostepny od reki i max 24h od otrzymania wplaty wysylaja przesylke. Po zamowieniu towaru kontakt sie urywal -zadne maile, telefony nie pomogly.
W danych do zamowienia podalem tez swoj nr telefonu i o dziwo (coz za pech ) juz nigdy dzwoniac z tego numeru nie udalo mi sie polaczyc z obsluga.

Ja akurat zamawialem tam sprzet sieciowy -mialem zlecenie zrobienia sieci "na juz" -zakladalem ze przesylka bedzie u mnie po max 2 dniach wiec zamowilem u nich. Paczka dotarla do mnie niestety po ponad miesiacu. W tym czasie widzac co sie swieci poszedlem do normalnego sklepu i kupilem jeszcze raz taki sam sprzet, a ten co mi przyszedl po ponad miesiacu sprzedalem na allegro.

Teraz juz jestem ciety na takie sklepy wiec odrazu odradzam komus zakupy w sklepach o wlasnie takiej niejasnej sytuacji
Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz
__________________________________________________ _______________
Eliasz jest offline   Odpowiedz cytując ten post