Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.12.2008, 14:00   #4
sznaucermini
Nowy na forum

Data rejestracji: 29.12.2008
sznaucermini w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Smile

Dodatkowe info:
Właśnie sprawdziłem jeden ze zmontowanych plików na innym kompie (nowocześniejszym od mojego) i objawy te same - Windows Media Player po kilkunastu sekundach doskonałego odtwarzania pięknie się "przyciął" a zaraz potem plik został bez żadnych problemów odtworzony przez Nero Show Time.
Zgłupiałem już - czy nero potrafi sobie "w locie" naprawić plik? Głupstwa pewnie piszę, ale poważnie - wie ktoś może jaka jest różnica w sposobie odtwarzania plików przez nero show time a innymi playerami (Vplayer, WMP, itp)?
Ktoś mi polecił żeby przetestować kompa CodecTweakTool228 - próbowaliście tego? Siedzę teraz na innym kompie i widzę, że toto może np powyłączać różne filtry i kodeki (czyli coś w stylu symulacji deinstalacji). Zobaczymy wieczorem, czy da radę.
Chłodzenie mam ok, dobry obieg powietrza (obudowa serwerowa) i w sumie 7 wiatraków - praktycznie wszystkie grzejące się podzespoły. Zasilacz to Chieftec 550 W, nowy, wiec raczej to nie jego sprawka. A robił już jednocześnie konwersję wideo, wypalanie płytki i przeliczanie innego filmu. Dał radę bez problemu, więc nie tu przyczyna.
Dzięki za posty i nadal proszę o sugestie.
sznaucermini jest offline   Odpowiedz cytując ten post