Cytat:
|
Napisany przez Berion
*.mds to coś w rodzaju arkusza dyrektyw. Jest Ci zbędny, chyba że masz grę z innym niż defaultowy LayerBreak. - ale i to można ustawić w większości programach.
|
Wiem że mds to tak jakby spis treści płyty i sądzę że po spatchowaniu on nadal będzie dobry.
Cytat:
|
Co do screenu: w zasadzie tak, tyle że nie wiem po co dublujesz to z ./INSTALL/ do ./INSTALL/APPS/. Bez sensu. Zdecyduj się. Skoro wrzucasz ESR do ./INSTALL to jak mniemam jest to wersja direct boot - innej nie ma sensu tam wrzucać.
|
Może coś źle zrozumiałem w twoim tutorialu a zrozumiałem że te 3 programy żeby zostały przeniesione przy i nstalacji FMCB na memorkę mam je jeszcze umieścić ( zdublować ) do folderu APPS. Czyli wszystko tak jak na screenie tylko nie dublować tych trzech plików ?
---
Cytat:
Napisany przez Dorochet
W takim razie powiedzcie mi czy dla mnie czyli przestępcy  ta konsola będzie zbędna czy raczej mi się przyda i czy ten mc_boot ma jakieś inne zastosowania niż możliwość odtwarzania kopii zapasowych ?
|
Pamiętaj o jednym , my tu mówimy o kopiach zapasowych swoich oryginalnych gier coby te oryginalne płyty sobie oszczędzać i uchronić przed zniszczeniem.