Dzięki za opinie szczególnie za pozytywy (0). Trudno, szkoda ze tak wypadło ;(. WYBACZCIE MI, przepraszam wszystkich!

. Niekażdemu musi się podobac, ale ja jestem początkujący, spodziewałem się choć kilku dobrych ofert dla zachęty! Jestem nowy i zaczynam dopiero, czy wygląd jest na prawdę taki krytyczny jak na pierwszy raz? Zamiast choć troche dać mi nadzieji i wiary w to że będzie lepiej, że zrobisz coś git, dajecie mi szczerze mówiąc to że to gówno - moze gówno, ale to efekt mej pracy. Dopiero zaczynam. Ok, gdybym nie chodził do szkoły i bym siedział 24/h to moze bym zrobił COŚ, tyle ze nie mam tej możliwości. Jeszcze raz dzięki za zapał do pracy, dziękuje Wam za wszelkie opinie i na pewno wezmę je głęboko do serca. Widzę że nie nadaję się zupełnie do niczego, nawet w świecie wirtualnym.
Klęska w życiu rzeczywistym + Wasze opinie = totalna klapa. Nie wiem czy warto jeszcze żyć! Wy moze nie macie takich problemów, moze żyjecie w pełnym szczęściu i pełni radości, ja niestety nie, dlatego próbowałem zająć się czymś co zabije mi czas i pozwoli zapomnieć o rzeczywistości, ale to chyba bez sensu. ZABRALISCIE MI WIARĘ I NADZIEJĘ na lepsze zycie, na to jeszcze sie jakoś ułoży. Dzięki Wam jeszcze raz bardzo serdecznie!
PRZEPRASZAM WSZYSTKICH!