|
nie rozumiem Was, tak nagle zmieniacie zdanie. Ja już od Was opinie otrzymałem - mój serwis to po prostu jedne wielkie gówno przez wielkie G! Zrównaliście mnie i mój serwis z ziemią. I nie zmieniajcie swoich zdań dopiero po tym gdy dowiadujecie się że przeżywam załamanie (totalne) w życiu prywatnym. Ja Wasze opinie poznałem i się do nich przyzwyczaję, z tym że ciężko jest przyzwyczaić się do takich opini bez wiary i nadzieji, którą mi odebraliście. Nagle okazuje się ze nie jest źle, po prostu już gorzej być nie może.
Czuję się jakbym był na castingu IDOLA. Tyle że tam w jury były wszystkie takie same osoby (BEZ SERCA !!!) jak Kuba Wojewódzki. To coś strasznego, może dam Wam to coś do myślenia. I dam Wam taką radę na przyszłość jakby znalazł się ktoś taki jak ja i zareklamowałby stronke swoją. Nie krytykujcie go, dajcie mu szansę, ewentualnie powiedzcie że nie jest źle, ale może być znacznie lepiej, a nie od razu równacie z ziemią. To naprawdę boli, szczególnie w tej sytuacji jakiej jestem, bo gdybym w niej nie był to bym to olał i srał na to, tyle że ja też jestem człowiekiem i tez mozna mnie zranić.
Nie krytykujcie tak od razu, może włąśnie będzie ktoś w znacznie gorszej sytuacji niż ja, a miłe słowa pomogą mu się jakos ustawić? Pokazecie mu że ma talent, ze moze zrobić coś GIT, jeśli się przyłoży. Krytykujecie bo macie profesjonalny serwis, serwis który jest nieźle rozreklamowany i znany dość na wielką skalę, ale czy wy zaczynając zrobilibyście od razu takie cudo jakie teraz jest?
PRZEMYŚLCIE TO I NIE RÓBCIE WIĘCEJ TAKICH BŁĘDÓW
|