Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.01.2003, 00:39   #13
Bartez
Team Member
Zlotowicz

Data rejestracji: 18.10.2002
Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
mrmax napisa***322;(a)
nie rozumiem Was, tak nagle zmieniacie zdanie. Ja już od Was opinie otrzymałem - mój serwis to po prostu jedne wielkie gówno przez wielkie G! Zrównaliście mnie i mój serwis z ziemią. I nie zmieniajcie swoich zdań dopiero po tym gdy dowiadujecie się że przeżywam załamanie (totalne) w życiu prywatnym. Ja Wasze opinie poznałem i się do nich przyzwyczaję, z tym że ciężko jest przyzwyczaić się do takich opini bez wiary i nadzieji, którą mi odebraliście. Nagle okazuje się ze nie jest źle, po prostu już gorzej być nie może.
Po czesci to moja wina, za co chcialem przeprosic, ale zdenerwowalem sie jak zobaczylem to z tym Patronatem. Zamist tego patronat daj Ciekawe strony czy cos podobnego.

Stronka pod wzgledem technicznym nie jest zla. Widzialem o wiele gorsze.
Zle natomiast jest to, ze kopiujesz cudze teksty, nie pytajac nikogo o zgode, a nawet nie podajac ich prawdziwego autora. Za to naprawde mozna wpasc w niezle bagno, ale masz dopiero 15 lat wiec wcale sie nie dziwie (mogles o tym nie wiedziec - teraz juz wiesz).

A co do reszty...Nie dziw sie ze taka reakcja wszystkich. Nie wazna jest ilosc tego co masz na stronie, tylko jakosc. Moim zdaniem Twoja strona obejmuje zbyt szeroka tematyke. Powinienes sie zajac czyms co Cie szczegolnie interesuje. Ogolnie komputery to nie jest dobry pomysl.

Jeszcze raz przepraszam za takie zjechanie Cie ale bylem bardzo

Ranking dysków twardych
Bartez jest offline   Odpowiedz cytując ten post