Podgląd pojedynczego posta
Stary 31.12.2008, 11:45   #8
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Patrix Podgląd Wiadomości
Nie wiem jak teraz ale ja mam dwa zestawy głośników:
Creative Cambridge Soundworks 4.1
Creative Inspire 6.1

I oba zestawy z osobna grają bardzo dobrze- długo ich na nic nie zamienię.
Ale oczywiście to nie to... bo Logitech to lans...
nie lans nie lans
ale zalezy na co kto zwraca uwage
tych drugich raczej nie sluchalem
ale te ppierwsze... no przy porownaniu z r30, w tej samej cenie byly (miedzy tymi dwoma sie zastanawialem) odpadly w przedbiegach, wiec jaki lans?
swoja droga - dawno to bylo dyskusja zeszla na zabytki a pytanie bylo o zestawy wspolczesne

prawda jest taka, ze po prostu trzeba najpierw posluchac i zwykle wtedy latwo sie zdecydowac
a jak nadal trudno - znaczy ze dla odsluchujacego roznicy nie ma i bieze sie to co ladniejsze albo tansze
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post