Dzięki za odpowiedzi!
Cytat:
Napisany przez Berion
|
Rozumiem, że masz na myśli sekcję o dashboardach. Czytałem to ale nie łapię jednego - co to znaczy podmienić dasha? Wrzuce sobie plik (pliki?) z dashem na dysk konsoli i potem w eksploratorze plików w konsoli mam podmienic co na co? Plik xboxdash.xbe na dysku C?
Pogooglalem chwilkę i mam to:
http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=668914
Cytat:
Ad3.) IGR -> In Game Reset. Wciskasz na raz obra triggery, back i bodajże czarny. Jest w FAQ opisane dokładnie.
|
A tego to tam nie potrafię nigdzie znaleźć w tym faq.
Cytat:
Ad4.) Na 1.6 zabawa Linuksem jest mocno wątpliwa (na XCaliburze masz ucięte pół ekranu). Po za tym pamiętaj, że Xbox ma tylko 64MB RAM.
Będziesz też musiał pomyśleć nad klawiaturą, a do tego potrzebujesz normalnego portu USB.
Nie bawiłem się, ale te dystrybucje są odpalane jak każda inna aplikacja (czyli z *.xbe, który tutaj pełni rolę bootloadera).
|
A co to jest XCalibur? Czytałem, że są jakieś problemy z grafiką na 1.6, ale zdaje się, że udało się to przezwyciężyć. Ja potrzebuję tylko i wyłącznie przeglądarkę www. Kompa z konsoli nie potrzebuję robić. Jest też ponoć jakaś xbox-owa przeglądarka www. Ale z tym będę na końcu walczył.