Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.01.2009, 01:04   #5
klippe
Nowy na forum

Data rejestracji: 31.12.2008
klippe w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez Berion Podgląd Wiadomości
Ja jestem w opinii moich znajomych freakiem, więc się nie sugeruj. Dla mnie najwygodniejszy jest... pad. Tak, ten sam którym grasz. Piloty są IMO niewygodne - nie odpowiada mi ich nieprofilowany kształt, decylion przycisków i baterie, które trzeba kiedyś zmieniać.

Mnie się marzy taki holopanel pod moimi palcami. O, to by była dopiero wygoda. Muszę to opatentować, zanim mnie ktoś prześcignie...
Opatentuj i wyprodukuj. Chętnie kupię bo ogólnie to nienawidze wszelkich urzadzen ktore maja za dużo przyciskow bo nigdy nie wiadomo co i jak trzeba naciskac. Preferuje menu ekranowe + mychę, ewentualnie konsolę tekstową

Co do pilota do xboxa to nie wiem czy on moze to samo co wireless pad czy cos wiecej (ma wiecej przyciskow). Mam 1 pada wiec moze lepiej kupic drugiego bezprzewodowego zamiast pilota? Zastanawiam sie, ale obecnie jednak wkurzam sie na pada - siedze w unleashu czy xbmc i nie wiem co naciskac... puszczam film dotykam analoga prawego a tu dup.. skacze mi gdzies do przodu :/ chce sprawdzic pozycje filmu, naciskam cos i bach wychodzi mi do dasha. Może pilot sie lepiej sprawdzi bo w gry i tak nie gram.
klippe jest offline   Odpowiedz cytując ten post