Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.01.2009, 15:13   #11
woitas
αρχή

Data rejestracji: 16.06.2001
woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
mnie boli, ale juz nie tak jak przy benzyniaku

jak narazie to miałem problem jedynie z pilotem z rovera.
byłem wymienić baterię i jej mocowanie jest tak skonstruowane, że wyciągając ją można łatwo uszkodzić gniazdo (lutowane w 3 punktach do płytki).
dlatego trzeba to robić bardzo ostrożnie.
jak łatwo się domyślacie, koleś zrobił to tak, że je uwalił. jedyne co mi pozostało, to opeer kolesiowi i drałowanie do kumpla, żeby mi to przylutował.
bez pilota nie odpali się tego autka. zastanawiam się nad wyłączeniem imobilajzera.

na wiosnę muszę sobie sprawić nowy akumulator, bo okazało się przy pierwszym mrozie i próbie odpalania (po kilku radach pseudofachowców w końcu ktoś mądry mnie nauczył, jak odpalać diesla na mrozie), że mój aku to 60Ah zamiast 75Ah... i w dodatku troszkę zjechany

Ostatnio zmieniany przez woitas : 02.01.2009 o godz. 15:18
woitas jest offline   Odpowiedz cytując ten post