Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.01.2003, 17:10   #44
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
mrmax napisa***322;(a)
dzięki za uwagi. na razie ze względu na 3 klasę gimnazjum wezmę się poważniej od II semestru za szkołę, bo od tego będą zależały z pewnością (po części) moje dalsze losy. Postaram się choć na razie ograniczyć kopiowanie tekstów, a jeśli już będą kopiowane to będą z pewnością podpisane , natomiast prawdopodobnie w wakacje postaram się zrobić coś lepszego, coś co będzie działało na każdym sprzęcie i będzie powodem do dumy i radochy. Na razie mi się nie udało, ale może akurat w przyszłości

Pozdrawiam

PS. Proszę o cierpliwość aż do wakacji 8)
Strona wcale nie jest zla. Nie bede powtarzal tego, co juz wielokrotnie napisali moi przedmowcy (czyli o umieszczaniu nie swoich tekstow), ale sam wyglada strony mi sie podoba i uwazam, ze nie ma sie czego wstydzic. Popracuj nad trescia i umiesc link w podpisie. Wtedy na pewno od czasu do czasu ktos bedzie tam zagladal i byc moze udzieli Ci jakis porad, lub podzieli sie uwagami (sam dalem link do podpisu i widze, ze dzieki temu kilka osob dziennie na moja strone zaglada, mimo, ze dotyczy tematu, ktory nie kazdego musi interesowac). A wszelkie uwagi i ewentualna krytyke traktuj jako mobilizacje do dalszej pracy, a nie jako powod do zniechecania sie. Powodzenia!

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post