Cytat:
Napisany przez yahol
@Nimal - jestes duzym chlopcem i juz powinienes wiedziec, ze zdecydowana wiekszosc adminow torrentowych to psychole z banem w kazdym palcu.
I nie moga spokojnie zyc, jezeli w ciagu godziny nie zbanuja jakiegos usera. Doznaja wowczas orgazmu polaczonego z objawieniem i wydaje im sie, ze maja w tym banujacym palcu "niemal boska moc sprawcza".
Na dodatek jeszcze ciskaja sie, ze maja jakowes prawa do releasu, tak jak gdyby byli stworcami (sic!) demiurgami tego utworu i znakuja te releasy jak psy znakujace teren.
Wiec porzuc wszelka nadzieje, na akiekolwiek porozumienie a nawet szczatkowy kontak z tymi "niemal boskimi administratorami torrentow"
Nie warto i brak w tym sensu.
|
No niestety taka prawda, jakis czas temu dostalem na HT zaproszenie i po godzinie dali mi bana, no to wbijam na irc i pytam dlaczego a oni mi na to ze podejrzewają ze kupilem zaproszenie i ze lamie regulamin dajac userbary reklamujace marke, nawiasem mowiac dalem taki jaki mam tutaj na forum, powiedziałem im ze zadnego zaproszenia nie kupilem bo niby po co i czy mi odblokuja konto to jakies 15 min. sie zastanawiali i w koncu odblokowali i dali ostrzeżenie na 4 tygodnie, szkoda gadac oni mysla ze sa panami