Dyskusja: Bojkot benzyny..
Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.01.2009, 14:16   #517
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez czechoj Podgląd Wiadomości
nie mogę się zgodzić z takim stwierdzeniem....
Ostatnie wyniki pokontrolne stosownych inspekcji UOKiK jasno przedstawiają sytuację na rynku paliw. Najwięcej przekrętów robi sie na stacjach należących do drobnych przedsiębiorców. Gdzieniegdzie zdarza sie gorsze paliwo na ORLENIE , Shelu, Statoilu czy Lukoilu, ale jeśli spojrzymy na to przez pryzmat ilości stacji danej sieci to robi się z tego ułamek sprzedaży całkowitej, i zależy od "towarzystwa świętej adoracji" obsługującej daną stację.
hmm.. czytałem inne badania, ale fakt, że z zeszłych lat. Może faktycznie coś zaczyna się zmieniać. Mam przynajmniej taką nadzieję.

Z drugiej strony:

Cytat:
Warto dodać, iż nieprawidłowości wykryte na wymienionych stacjach, często nie były ponownie stwierdzane przy drugiej kontroli.
Jak dla mnie to przy poważnych nieprawidłowościach już nie powinno być gdzie przeprowadzać tej drugiej kontroli..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post