Dyskusja: Jaką MB wybrać
Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.01.2009, 00:41   #3
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
@Wojtek Toruń
Jesli nie planujesz konfiguracji SLI, to kupno karty z dwoma slotami PCI-E to istotnie niepotrzebny wydatek.

Nie bedę Asusa odradzał, bo to w zasadzie bardzo dobry prtoducent. Żeby się jednak trochę poczepiać, to powiem, ze moim zdaniem naprawdę dobre płyty Asusa to te z dopiskiem Deluxe na pudełku - a takie modele do tanich nie należą.

Cytat:
Napisany przez Patrix Podgląd Wiadomości
OT.
Mnie też ściska - patrzę sobie teraz na płyty dla s1366 z ciekawości bez obsługi SLI/CF i takich nie znajduję... To co producenci wyprawiają z tymi gniazdami to masakra, z jednym pcie x16 nie znajdziesz teraz nic - dla mnie totalna strata miejsca na rozbudowę nie w kierunku gier
Ha... Mi się spodobał napis "Workstation" na radiatorze płyty głównej Asusa pod s1366 wyposażonej w marne 6 gniazd PCI-E x 16... A potem jeszcze produkuje się monitor z serii "GreenPicture", albo coś w ten deseń, żeby korzystanie z komputera było ekologiczne...

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post