Dyskusja: pilot uniwersalny
Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.01.2009, 15:03   #12
romanesco
Guru

Data rejestracji: 01.08.2007
romanesco jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>romanesco jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>romanesco jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>romanesco jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez Reetou Podgląd Wiadomości
Pieniądz mały, możliwości spore, ale dwie, wkurzające wady. Pierwsza: wszystkimi oryginalnymi pilotami mogę siać u mnie w zasadzie w dowolne miejsce i urządzenia reagują. Tym pilocikiem trzeba strzalać dokładnie w urządzenie, żeby zareagowało. I tu pojawia się druga niedogodność tego pilota - dość długi czas reakcji urządzenia na wysłany sygnał. Na tyle długi, że nie wiemy, czy urządzenie nie reaguje, bo nie trafiliśmy wiązką w odbiornik, czy może coś nie kontaktuje w przycisku - dość wkurzające. Najlepiej widać to na makrach właśnie - zaprogramowałem sobie makro wyłączające 3 urządzenia - wykonanie makra trwa ok 3 sekund.
Czy mówimy o tym samym pilocie Bo ja zrobiłem taki test, że obrócilem się tyłem do telewizora, skierowałem pilota w drugą strone pokoju i u mnie działało bez problemu. Reakcja na przyciśnięcie przycisku taka jak w pilocie oryginalnym. Ja nie widzę problemu.
romanesco jest offline   Odpowiedz cytując ten post