Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.01.2009, 17:22   #15
yahol
Głupi Yasio

Data rejestracji: 27.05.2003
yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Cytat:
Napisany przez rafalkam Podgląd Wiadomości
Winny był kabel - zmieniłem na DVI i problem zniknął. Za to pojawił się następny - mianowicie 3 nowe pixele nie świecą jak powinny... Na jutro się umówiłem ze sprzedawcą, że wpadnę z monitorem to pewnie wymienię.

Aha - jeszcze jedna sprawa - po przejściu na dvi mam znacznie mniej rozdzielczości do wyboru... Jak temu zaradzić?
3 pixele nie sa powodem do wymiany
Musza byc wiecej niz kilka? na calym ekranie, lub ilestam na cm2 (nie pamietam), ale w gescie dobrej woli sprzedawca moze, ale nie musi.

Karta graficzna sie nie wyrabia?
Lub karta nie chce wspolpracowac z monitorem na okreslonych nastawach.
Nie widze w tym problemu, albowiem i tak monitor powinien i musi isc na nastawach natywnych wiec i problemu nie ma
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji!
yahol jest offline   Odpowiedz cytując ten post