Dyskusja: pilot uniwersalny
Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.01.2009, 12:09   #5
romanesco
Guru

Data rejestracji: 01.08.2007
romanesco jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>romanesco jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>romanesco jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>romanesco jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez prometeusz Podgląd Wiadomości
[...] Natomiast troche mnie zdziwila czytelnosc podswietlania - strasznie slabiutka u mnie - musze patrzec pod katem by cos dojzec. Mam nadzieje ze to wina slabych aku i dzis dokupie bateryjki.
Tak wiec zabawa bedzie ale jeszcze nie dzis.
[...]
Z tym wyświetlaczem, to nie wina baterii Ja założyłem nowe bateryjki Duracell Pix i czytelność wyświetlacza też nie za dobra. Widać tak ma
A co do srebrnego koloru, to ja też miałem dylemat czy taki brać ale doszedłem do wniosku, że czarny lepszy. Mam oryginalnego pilota w srebrnym kolorze do telewizora i po kilku latach używania srebrna farba, którą był pomalowany, w niektórych miejscach się starła i brzydko to wygląda. Dlatego wziąłem czarny, bo tu nic w zasadzie do starcia nie ma, no chyba że napisy z przycisków

Ostatnio zmieniany przez romanesco : 07.01.2009 o godz. 12:13
romanesco jest offline   Odpowiedz cytując ten post