Dyskusja: n TV czy cyfra+
Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.01.2009, 08:54   #1
Ice
***Fakt jest faktem..***

Data rejestracji: 09.05.2002
Ice zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Ja mam juz nke od prawie 2 lat... umowe mialem na 15 miesiecy wiec mi sie juz skonczyla... plus nki to ze nie place dodatkowo za kanaly HD.. teraz place jakies 64zl za wszystko oprocz bajek ktore wylaczylem...

wymienien plusy nki co do cyfry nie wypowiadam sie bo nie mam i nie mialem:
*tak jak wspomnialem brak oplat za dodatkowe kanaly HD
* nke mozna podlaczyc do internetu i mamy radia intenetowe (bardzo duza ilosc) oraz serwis info z wiadomosciami,pogoda itd,
* wszystkie mecze LM na zywo w tym 1 w HD i nawet dzwiek 5.1
*pauza, przewijanie, itd (mowie tu od recorderze bo taka wersje mam)
*bufor do 60min (dzieki czemu ogladajac film i naciskajac nagrwanie jezeli nie minalo 60min to nagra sie nam od poczatku)
*mozliwosc zaprogramowanego nagrywania (rowniez nagrywanie cykliczne)
*mozna cos ogladac a co innego nagrywac (dla mnie fajna rzecz i przydatna)
*bogata i ciagle rozszerzana oferta programowa ( to juz rzecz gustu, dla mnie wystarczajaca)
*dosc czeste aktualizacje oprogramowania (brane sa rowniez pod uwage sugestie z forum nki)
*VOD PREMIERY czyli filmy na zyczenie - (nie myslic z nScreen i PictureBox) dosc nowe filmy ktore mozna wypozyczyc sobie siedzac w domu i wielokrotnie ogladac do 48h
*bardzo dobry decoder satelitarny ktory jeszcze pewnie pokaze i odlokuje nie jedne swoje mozliwosci - praktycznie bez wiszania i awarii chodzi juz u mnie 2 lata....

Minusy nki :

- dosc glosny dysk twardy ktory slychac jak w nocy pracuje ( na szczesce w nowym oprogramowaniu wylacza sie on po jakims czasie nieuzytkowania)
- PictureBox i nScreen - filmy i seriale ktore sie sciagaja na dysk twardy..cos do czego jestesmy zmuszani (zaleznie od umowy jaka oczwscie podpisywaismy) i za co trzeba dos sporo placic a co moim zdaniem nie warte jest tej ceny PictureBox to stare filmy ktore kazdy pewnie ogladal juz ze 100razy lub nawet nie mial na nie checi spojrzec. CO do nScreen to sa to seriale wiekszosc nowki serie - tu powiem dosc ciekawe i czesto ogladam ale nie za taka cene niestety dlatego odpada.
- Bardzo ciezko sie dodzonic do BOK;u.

to wszystko tak na szybko....

Pozdrawiam Ice

Ostatnio zmieniany przez Ice : 08.01.2009 o godz. 08:57
Ice jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online