Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.01.2009, 14:18   #21
scalak77
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 16.01.2004
scalak77 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Do "polska1163" Troszkę kultury by się przydało.....

od niepamiętnych czasów google twoim przyjacielem jest znalazłem rozwiązanie w 3 linku więc nie pisz takich komentarz bo w końcu nikt ci nie pomoże

cytat:
"Użyłem programu, które ściągnąłem z poniższego linku:

ftp://ftp9.nero.com/attach/cleanpack.zip

Przeczyściłem system, wywaliło resztki od Ahead i dalej deinstalacja Nero i ponowna instalacja.

Pozdrawiam. "

Na dodatek po kilku linkach nie tylko na tym forum się zarejestrowałeś i opisałeś problem ale tylko tu pokazałeś jakim jesteś leniem i brak ci chęci do szukania w goglach, pisze to dlatego że tam ci nie pomogli bo nikt nic nie napisał więc nie musiałeś wypisywać takich tekstów.

Na dodatek masz nero nielegalnie więc powinieneś się w ogóle powstrzymać od głupich komentarzy bo ktoś to kiedyś zgłoś do raportowanie i po koncie na forum, ja używam nero dostarczonego do nagrywarki i to mi wystarcza nie muszę chwalić się przed znajomymi że mam najnowsze które pożera kilkaset MB na dysku po to żeby tylko wypalić czasami płytkę, do konwersji różnych plików graficznych czy audio używam innych programów i to legalnych z czasopism komputerowych, może nie najnowsze wersje ale ważne że pełne i do zwykłego domowego użytku wystarczą.