Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.01.2009, 00:00   #8
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
To ostatnie pytanie nieco utrudnia, bo to temat na osobny dział, a nie tylko osobny wątek

Ja bym brał nvidię, ATI wciąż nie jest aż tak kompatybilne z grami, jak mogłoby być... Model 9800GT Gigabyte'a z 1 GB pamięci na pokładzie (w karcie w tej cenie warto już tyle mieć) to koszt 650zł. GTX+ to niestety 100zł w górę, a wtedy na zasilacz Ci już nie starczy... Ale czy ja wiem, czy tak bardzo warto w GTX się pchać? Zyskujesz raptem parę shaderów i nieco wyższe taktowanie - rzecz jasna to się przekłada na końcową wydajność, ale skoro ma być do 800zł i jeszcze w tym ma być zasilacz?

No fakt, można kupić tańszą GTX+ (są poniżej 650zł), ale patrząc pod kątem najnowszych gier, ich zapotrzebowanie na GDDR zaczyna kosmicznie wzrastać, dlatego głęboko przemyślałbym wybór karty właśnie pod tym kątem

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post