Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.01.2009, 09:04   #28
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Yaku Podgląd Wiadomości
Jak sprawdzić jakość nagranej płyty?

Z ciekawości porównałbym sobie wyniki swoich używanych płyt TDK do waszych testów Verbatime. Trudno uwierzyć, że nośniki TDK mogą posiadać niską jakość, czy też że Verbatime są widocznie lepsze xD

P.S.
W Nero6 nie widzę odpowiedniej opcji.
Cytat:
Napisany przez Yaku Podgląd Wiadomości
dzięki > romanesco
Jeśli test jest wiarygodnym to w przyszłości mogę spodziewać się kłopotów.
Płytki do testu wybrane przypadkowo:

TDK -R kwiecień 06 ocena: 15/100

TDK +R Lipiec 07 - na błąd nie patrzcie. Włączyłem opcję z której nie korzysta napęd. ocena: 77/100

Verbatim -R Maj 05 - na błąd nie patrzcie. Włączyłem opcję z której nie korzysta napęd. ocena: 48/100

i CD:
Verbatim -R Listopad 02 ocena: 0/100 +crash

Esperanza Silver - n/a 00
ocena: 0/100

Wygląda na to, że Verbatim też nie jest w stanie wygrać z upływem czasu. Nie wiem jak wyglądałby test innych nośników z tych okresów ale Esperanza Silver CD były/
są(?) super ^^

P.S.
Mam wrażenie, że ci co pisali ten program nie lubią firmy TDK XD
Już wierzy?
Te płytki nadają się tylko do rozpalania węgla w piecu.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post