i to jest tak jak nie dokładnie się czyta-tylko na ''siłę''próbuje się nie zagłębiając się w temat

A więc komputery są 2(słownie dwie sztuki) jeden składak-do którego nie mam zastrzeżeń i drugi fajans-już 3letni na którym to miało wszystko hulać w zapewnieniach sprzedawcy

zaraz po dniu używania zawiozłem go do sklepu bo się resetował

niby zostało to naprawione-sprzedawca powiedział że coś tam się wypieło

a sam go transportował do mnie na chatę.Gry działały jako tako(grafika wtedy Gforce 7300GS-cud techniki) video-niet! Na tym kompie nie było plomb więc poprosiłem kumpla trochę kumatego , aby rzucił okiem- i jego reakcja była taka:kości badziewie,nieznanego producenta,na których pisze dual a są włożone oddzielnie-po włożeniu w odpowiednie miejsca-restart-i zaraz taka myśl-nic się nie wypieło,tylko kości do d..które ten mechanik przełożył.Płyta główna też słaba Nforce 4M-A, I dysk twardy Samsunga-czyli koleś mówi-sprzęt cienizna.Zmieniłem grafikę na 7900 i zasilacz na Thifteka i po prostu nie oglądałem filmów na kompie.Sobie nauczony wcześniejszą porażką wziełem składaka-a złoma dałem dla dzieciaka(nawet się rymuje)

Gry typu Kanurek Kao,Kung fu Panda itp.działają ale te nieszczęsne bajki nie

i w domu wojna

bo na cywsze są inne kanały a nie tylko z bajkami

czasami i ja coś oglądam.Do mojego kompa nie dopuszczam-chociaż pod choinkę kupiłem lego batman-u niego nie działa bo wymaga pixel shrader 3.0 (co pisze na pudełku ale ''maczkiem'')
Reasumując-moim zdaniem pamięć-mam program Memtest86+ którym dziś przetestuje tamtego kompa, 3d markiem też. Swuj przetestowałem i jest