Teraz to wygląda tak ze dysk jest niby cały czas zablokowany i nawet jak próbuję go odblokowac w dosie, to niby pisze ze DONE, a przychodzi co do czego to dysk jest nadal zablokowany. A co do tych hdd key, to mam 2 - jeden to taki hddlockedisablepassword xx xx xx xx xx xx xx xx xx xx xx xx xx xx xx xx xx xx xx xx 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 a drugi to cos takiego xboxhdkey xx xx xx xx xx xx xx xx xx xx xx xx xx xx xx xx czyli jest krótsze. Obydwoma próbowałem odblokowac teraz dysk i niby pisze Done, a nic z tego. Co do zablokowania dysku to zablokowałem go tym dłuzszym hasłem, a odblokowac go niemoge. Moze jakims innym programem ?? Mam taki HDD Unlock Wizard i ten programik mi wyswietla ze ten dysk jest zablokowany i chodzi normalnie w windowsie, tak ze nie musze tego robic z dosu, ale odblokowac nim niemoge, bo pisze ze musze ten dysk podpiąc jako master a nie slave. Ale gdy tak ustawie zworki to komputer sie nie załacza bo startuje z dysku od xboxa i lipa a moze jest jakis inny programik który nie bedzie wymagał przełozenia zworki na master ??
Sukces!!!! udało mi sie dysk odblokowac innym programem z dosu i dysk jest odblokowany.Teraz xbox wyswietla mi spowrotem błąd 05, a komp widzi dysk. Co do blokowania dysku to próbowałem obydwoma hdd keyami go blokowac i nic. Gdy jest zablokowany jednym czy drugim to błąd 06, a jak jest odblokowany to bład 05. Powyższy problem pojawia się gdy używam haseł sczytanych z płyty do xboxa. W jaki sposób moge odczytac hasło z dysku xbox na kompie ?? Za pomocą Xplorer360 próbuję robic backupa ale dochodzi za wiekszą połowe ale pózniej staje i nic. Czy muszę jakoś zrobic tego backupa czy moge jakos inaczej zczytac hasło z dysku ?? Help me please!!!
Ostatnio zmieniany przez Berion : 11.01.2009 o godz. 21:44
Powód: //dp
|