Cytat:
Napisany przez yahol
Tak jak w Rosji, Bulgarii, i tym odobnych.
Bo nie jakosc gra glowna role, ale cena.
|
Co do Rosji to bym tak sie nie zapedzal hehehe. Ostatnio w poszukiwaniu Levisow Vintage dotarlem wlasnie tam (nie ma problemu sa

). W miescie ktorym mieszkam (kiedys wojewodzkie) nie ma ani sztuki sklepu (pomijajac te z "wieloma firmowymi naklejkami" sprzedajace niechciane modele z kolekcji lat minionych). W Trojmiescie byl kiedys sklep patronacki Levis'a ale niestety tego rowniez nie ma

bo jest w warszawce jedyny na cala polske tej "elitarnej" firmy wiec zdecydowanie nie idac za mysla rzadu nie zarobie "tam" i nie wydam "tu" bo i na co? Berlin mam blizej niz warszawke, lepiej sie po nim poruszac podobnie jak po Ebayu niz Allegro
Cytat:
Napisany przez yahol
Bo to jest biznes i polityka a nie normalny stabilny rynek, gdzie jakosc i cena sa wspolne.
Takie sa zasady barbarzyńskiej polityki rynkowej, kraju 3 swiata, i gospodarki opóźnionej w rozwoju.
Z zarobkami ponizej normy... i dalej juz nie warto pisac.
|
Podpisuje sie "oboma recami i jednom nogom"

. Za jakis czas zegnam po wieki te realia. I moze pokusze sie o OT (w ktorym i tak juz sie grzebiemy heh) i narobie sobie wrogow (co mam gleboko) ale jezeli wybory polski wygladaja tak ze za sensowna idea ludu wybiera sie "poszlem" dalej zamiast "poszlem" albo dila cocainowego znow komucha w pieknie skrojonym (jeszcze pasowaly heh) garniaku i flacha przeszlosci za pazucha dalej kogos moze i z wiedza ale nie osadzonego w realiach a na koniec w chaosie dezorientacji pojawia sie WIARA JEDNOSTKI W LIBERALA to ja zdecydowanie dziekuje

....wracajac do tematu polecam
TDK ScratchProof te od paru lat maja ta sama jakosc