Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.01.2009, 20:44   #4
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez yahol Podgląd Wiadomości
Dla DVD-+RW to norma.
Wysiadaja nawet po jednokrotnym nagraniu.
Ciekawe, skąd takie doświadczenia?

Ja takich nie mam... Co prawda jak dotąd korzystałem tylko z 4 sztuk odkąd mam nagrywarkę DVD, ale to tylko dlatego, że więcej nie było potrzeby - każda wytrzymała po kilkadziesiąt (co najmniej) wypałów. A wymieniałem dlatego, że przy tak częstej eksploatacji się rysowały. Pierwszy AFAIR był TDK, później HP, Verbatim, obecnie Sony...
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post