Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.01.2009, 23:32   #1621
polakT
inżynier systemowy

Data rejestracji: 07.07.2004
polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez pops Podgląd Wiadomości
Ciężko to nazwać kompaktem, do kieszeni to tego raczej nie włożysz, jak koniecznie chcesz taki kolosalny zoom to aparat jest całkiem ok, ale ja bym szukał czegoś tańszego z mniejszym zoomem i troszkę mniejszago. I recenzja.
wielkosc nie ma znaczenia... lubie czuć ze mam aparat w ręku, a jak chce kieszonkowe to mam A470. ten kompakcik ma być do robienia fotek w czasie rajdów (off-road), w domu na allegro itp, czasem zdjęcia budynków aby na stronach zamiescic jak robie na zamówienie (budynków, czy produktów firmy). Prawdę mówiąc lustra trochę się boję. Zoom az tak duzy też nie jest mi potrzebny. Sam nie wiem co mam wybrać. Czekam dlatego na propozycje.

edytka:
teraz pomyślałem nt zoom, moze takie 12x to jest max co mi trzeba, bo jednak przydatne... zawsze mi w 630 brakowało tych kilku x (było 4x)

Ostatnio zmieniany przez polakT : 11.01.2009 o godz. 23:36
polakT jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online