Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.01.2009, 11:08   #23
seku
Moderator
Zlotowicz

Data rejestracji: 01.12.2004
seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
nie wiem czy się dobrze zrozumieliśmy

ja mam u siebie tak na 2x HDD mam postawione 2macieze Raid0 gdzie każda widziana jest jako dysk podstawowy

podczas jak przesiadałem się na te samsungi zrobiłem tak ze miałem 1 macierz 640gb i zrobiłem partycje i wydajność była mniejsza o 20-30%

dlatego mając kontroler ICH9/10R warto zrobić 2 macierze a dopiero na drugiej zrobić partycje żeby ta systemowa była najszybsza
Samsung Spinpoint F1 HD322HJ 320 GB-clip_4.jpg

Samsung Spinpoint F1 HD322HJ 320 GB-clip_5.jpg