Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.01.2009, 09:20   #5
Ormianin
Komandor

Data rejestracji: 29.07.2002
Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez romanesco Podgląd Wiadomości
Nie ma co się obrażać. Ty nie patrz na obsługę, tylko na korzystne ceny i na jakieś fajne rzeczy, które można tam kupić
Mnie obsługa może wkurzać ale mam to gdzieś...
Problem tylko taki ze tam nie ma korzystnych cen... (pomijając już fatalna faktycznie obsługę, ja mam wrażenie ze pracownicy rekrutowani są tam z najniższej grupy społecznej - znaczy tym się najmniej płaci).

Tak jak pisałem wcześniej ceny chińskiej elektroniki (TV, komputery, odkurzacze i tp.) zarówno w Lidlu jak i w Aldim są z kosmosu, stoi to długimi miesiącami za szybą a zainteresowania nie widzę, nawet cena nie opada, a sprzęt się starzeje, bo jasna sprawa ze podobne produkty po prostu można dostać w mediach czy innym podobnym sklepie dużo taniej... Przecież chyba nikt nie kupi Mediona vs. LG... chyba że desperat, albo mało zorientowany... Te ich promocje z damską bielizną (Lidl) czy tandetnymi chińskimi świetlówkami kompaktowymi (Aldi) przyprawiły mnie ostatnio o dobry humor...

W Aldim kupuje zazwyczaj śmietanę, ser pleśniowy, mrożonki, ryz, mleko i inny nabiał bo tam jest naprawdę tanio, Lidl przestał być dla mnie jakiś atrakcyjny czy tani i nie chodzę tam już wogole... za to częściej wpadam do Biedronki bo to jest duża cenowa konkurencja do tych w/w dyskontów... zazwyczaj jednak najczęściej bywam w Kauflandzie, Tesco i Auchanie... tam widzę znacznie więcej ciekawych propozycji niż te w Lidlu i Aldim... no i towar normalny jest...