Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.01.2009, 13:15   #10
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Wszystko zależy od tego czy coś jest dobre i tanie, czy dobre, bo tanie. Np. narzędzi elektrotechnicznych nie kupię tylko dlatego, że są tanie. Dostałem kiedyś wiertarkę udarową w zestawie z wiertłami z takiego marketu. Wiertła nadawały się od razu do wyrzucenia, bo to one piłowały się na ścianie, a nie powstawał w niej otwór. Kupiłem porządne wiertła, wywierciłem może z 10 otworów i padł wiertarka. Nigdy więcej. Nie stać mnie na kupowanie takich tanich rzeczy...
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post