Cytat:
Napisany przez Berion
@sonic01
Nie możesz powiedzieć, że pendrive jest kompatybilny z konsolą. PS2 nie ma działającego w tle OSu, który zarządza USB itd. Każdy program o obsługę danego urządzenia musi zadbać sam i akurat scenowe "sterowniki" USB są kiepskie ponieważ brak szczegółowej dokumentacji. Swap używa USBD z przed dwóch lat i widać Twój pendrive nie jest z nimi kompatybilny. Podobno Kingstone DTII do 2GB jest kompatybilny. Możesz też przejrzeć temat tasiemiec na forum konsola.pl, w którym użytkownicy wypisują listę urządzeń i programów -> szukaj takiego gdzie ktoś napisał Swap Magic. ;]
|
Ten sam pendrive na mojej konsoli działa ale swap go nie odpalił. Dziś spróbowałem jeszcze w mojej konsoli ale na jego karcie zainstalować mu FMCB i ESR ale wersję multi i poszło OK ale niestety na jego konsoli mu to nie dziala, menu konsoli jest standartowe, on ma konsolę serii
console - scph-90004
browser - 1.40
cd player - 2.00
play station driver - 2.00
dvd player - 3.11.e
pisałeś że tylko na konsolce z biosem 2.30 nie pójdzie FMCB a ta ma chyba inny bo na powyższych nigdzie nie ma 2.30. A tak wogóle to który wpis to jest ten bios ?
Chyba kumplowi pozostało tylko zakupić swapa bo już stracilem nadzieję na FMCB u niego.