Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.01.2009, 20:55   #5
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
@mikas
z przodu regulujesz śrubą - jak dobrze pamiętam jakoś wagę swoją ustawiasz i wtedy wiązanie się wypnie jak wyrżniesz porządnie, aby Ci nóg nie połamać

http://www.narty.pl/index.php?id=301&tx_ttnews[tt_news]=138&tx_ttnews[backPid]

na trzecim zdjęciu masz "przycisk" do regulacji długości wiązania do buta - tam go naciskasz, podnosisz (nie wiem jak jest u Ciebie) i ustawiasz odległośc między przodem a tyłem wiązania na długość skorupy buta

mam 2x Rossignol i w "tylnym wiązaniu" ustawia się (przesuwając przód tył) długość na skorupę buta

Ostatnio zmieniany przez icemac : 18.01.2009 o godz. 20:59
icemac jest offline   Odpowiedz cytując ten post