Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.01.2009, 22:29   #2110
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Napisałem w normalnej eksploatacji
Pompy wodne wymienia się różnie, to podaje producent auta. Z reguły nikt nie wymienia póki nie cieknie, a potem jak się nagle rozsypie to remont poważniejszy.
A nasłuchałem się już tyle, ile to czyje silniki przejeżdżają, że głowa boli.....
Zawsze jakoś wychodzi, że czyjeś auta szybciej jeżdżą, mniej palą, w ogóle się nie psują, a tylko moje jakoś tak zgodnie z danymi producenta albo gorzej.

PS Widziałęm już hondę roczną z przebiegiem 350 kkm Nie wiem jak, ale jakoś ktoś tyle przejechał. Silnik i auto w stanie idealnym - tak oceniał serwis. To jednak nie jest normalna eksploatacja.