Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.01.2003, 01:13   #12
otoyom
Bywalec

Data rejestracji: 23.01.2003
otoyom w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
No tak... Co do odtwarzania plyt vebratim na sprzecie Audio - Nie skacze, ale na 'wiekowych' sprzetach PIONEERa i TECHNICSa - Nazwy mowia same za siebie . Sprawdzalem taka plyte na mini-wiezy Panasonica, i mialem ciagly fast-forward. To samo na Aiwie.

Co do Samsungow... No wlasnie, ich jakosc sie pogorszyla, rzeczywiscie, teraz ich nie sprawdzalem (bo nie moge ich po prostu znalezc). Stare Samsungi dzialaja mi bez problemu - fakt, ale ciekawe, ze CDRW Samsunga z nagranym filmem czeka na deep format (nic nie da sie odczytac). Wyciagam z tego wszystkiego wniosek, ze co do Samsungow, to JA mialem szczescie...

Ja tez nie przegrywam kompaktow na zewnatrz, wszystko stoi u mnie na polkach/stojakach. Oczywiscie jak ktos chce to tez mu przegrywam, ale z pewnoscia nie w celach zarobkowych...

HIT-y... rzeczywisie, ludzie strasznie na nie bluzgaja... Nie dziwie sie, widzialem je pare dni temu po 1.19 w slimach - odpychaly samym wygladem (Chociaz moze wygladajaca jak niechlujnie wycieta z A4 kartonowa etykieta stanowi o ich profesjnalnym zastosowaniu? LOL). Boje sie nawet probowac...
otoyom jest offline