no i zagotowałem
na początku pragne powitać starych i nowych bywalców tego najlepszego forum - myśle ze nie przesadzam - w Polskim internecie
nie lubie strasznie wypowiadać sie w tego typu postach gdyż uważam że one nic nie wnoszą a to zaraz postaram sie udokumentować.
może niektórych zdenerwować moja wypowiedz za co z góry przepraszam ale wode to ja jakoś od urodzenia lać umiałem
przez tego posta musiałem sie zarejestrować tak mnie sprowokował kolega otoyom a juz konkrtetnie CrazyLukas... no ale mimowszystko pozdrawiam.
Na pewno nasunie sie szanownym kolegom pytanie: co ten gośiu pisze - po kiego wała?
A własnie ostatnio troche "dystrybuuje" jak to nazwał kolega Sid (pozdrawiam) płytki "z niższej półki" czyli te na które są największe narzekania, a to że moja dystrybucja nie jest na szeroką skalę to przy okazji mam możliwość przetestowania płytek które sprzedawałem bo i sam używam i polecam znajomym. Z rozmów z "większymi" ode mnie wiem też co nieco o płytkcha których nie używam i pewnie nigdy nie użyje bo sie kiedyś na nich przejechałem a inni sobie chwalą.
Otóż sęk w tym że co jedni chwalą inni będą lżyć i nigdy nie będzie tak że sie wydrukuje BlackListe najgorszych płyt.
Można probowac ale zawsze znajdą sie zwolennicy i przeciwnicy płytek i mowcie co chceci drodzy czytelnicy prawdy nikt do końca nie dojdzie.
To tak ogólnie rzecz biorąc na przywitanie... (kurcze ile tu postów niektórzy nabili) nie podam żadnej marki bo to bedzie tylko i wyłącznie subiektywna ocena która zalezy od wielu czynników.
Np.: od używanej nagrywarki, czytając testy łatwo się przekonać że niektóre płytki w ogóle nie są rozpoznawalne przez czytniki - to znaczy ze sa złe ?
Moze byc partia nieudana - to b. często sie zdarza ostatnio, zwłaszcza w najniższym segmencie, firmy obniżają koszty , ale i jakość wyrobów...
Tester może mieć zły humor.. bo kolor czerwony nie jest jego ulubionym - Ci co pisali - wiedza o jakich płytkach teraz pisze (nie nie jest to Flamingo >>> brrr)
tak wiec jednoznacznie nie mozna okreslić które sa Totalnie Złe - może bardziej sformułowanie lepsze - gorsze by pasowało?
to tak tytułem wstępu ... pozdrawiam wszystkich ...