Cytat:
Napisany przez nimal
a plazma jak Ci migocze  od jasnych scen mozna oczoplasu dostac (bol glowy wspomniany przez M@Xa)
|
Nie tyle glowy co oczu - urytujace to jest. Kolory moze i faktycznie sa zywsze na plazmie (mowie to jako osoba obiektywna). Nie wiem za cholere o co chodzi z Ta wasza czernia - dla mnie na jednym i na drugim wyglada tak samo. Moze na LCD jak siedze pod katem 160 stopni to faktycznie czarny zmienia barwy na inne. Ale kupujac 42 cale by patrzec na niego pod takim katem musialbym byc masochista...
Cytat:
Napisany przez demek
a o lcd juz nie raz pisalem - pokazcie mi taki, ktory nie smuzy przy siatkowce i tenisie
|
Wiem ze to troche wbrew nazwie i moze to byc trudne do zrozumienia, ale niektorzy nie kupuja TV po to by ogladac TV ;-P. Ja telewizji nie ogladam w ogole - potrzebuje panel do grania. W gry ze WSZYSTKICH generacji PlayStation, a nie tylko HD z PS3.
Cytat:
Napisany przez ed hunter
o HD DVD teź tak gadałeś 
|
PWND! X-D
Zauwazam taka chora manie podazania za lanserskimi opiniami gosci ktorzy wydaja 10 000 na amplituner i glosniki, bo oni SLYSZA... Sa ELITA ktora musi miec swietny sprzet, bo badziewiem nie skalaja swoich "cennych uszu". Prawda jest taka ze gdyby Ci wszyscy ludzie to REALNIE widzieli/slyszeli byliby ekspertami w tej dziedzinie i magazyny fachowe zabijalyby sie o takich sztumistrzow. To tak jak z testerami win - kilku na swiecie, zawsze wysylani osobnymi samolotami na degustacje, by nie byc w plecy w razie gdy jeden samolot sie rozbije. Ale jest X milionow ludzi na swiecie ktorym wydaje sie ze maja rownie czuly jezyk i kupuja wina za setki tysiecy dolcow, tylko i wylacznie celem zaspokojenia wlasnej pseudoelitarnej satysfakcji i - powiedzmy sobie szczerze - wewnetrznego lansu. Dlatego w pelni subiektywnie jak zwykly zjadacz chleba, taki jak kazdy z Was powiadam - kolory i plynnosc ladniejsza na plazmie. Energooszczednosc duzo lepsza na LCD. Bolace oczy na LCD nie wystepuja, a na plazmie jest hardkor. Czern wszedzie taka sama jesli Twoja glowa nie porusza sie w rytm syndromu Macka z Klanu. I tyle ;-)...