Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.01.2009, 09:48   #1545
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez jesi Podgląd Wiadomości
No właśnie tak powinno być, ja sam również nie doczekałem się kilku komentarzy jeszcze z 2007 roku Podglądając teraz komentarze tych użytkowników widzę, że nadal nie wystawiają, a sami zbierają punkty. Zauważyłem jednak jedną prawidłowość, gdy dostali negatywa, wystawiali tego samego, bądź następnego dnia negatywa odwetowego. Takie umieją wystawiać od razu
Teraz jest opcja przypominania o wystawieniu komentarza.

Sam mam kilka niewystawionych komentarzy, ale bez przesady - mając już tam ileś punktów na koncie nie ma większego znaczenia, czy dojdzie kilka kolejnych. To tak, jak kiedyś na forum - kto ma więcej postów

Zgadzam się natomiast, że kwestia komentarzy odwetowych nie jest sensownie rozwiązana (właściwie w ogóle nie jest). Co prawda tylko raz, ale miałem sytuację, kiedy chciałem i w sumie powinienem był wystawić negatywa (rezygnacja z zakupu, jak odmówiłem wysyłki za pobraniem - oczywiście w opisie aukcji były wyraźnie opisane możliwości przesyłki), ale zrezygnowałem ze względu na duże prawdopodobieństwo odwetu.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post