Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.01.2009, 15:36   #485
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez romanesco Podgląd Wiadomości
No to miałeś szczęście. Nareszcie Ci się udało Ale byłbyś trochę później i... nic by nie zostało. A mówiłem, jechać na otwarcie, to wtedy jest pewność, że kupisz

@andrzejj9

Czy ja dobrze widzę, że od tego miernika odchodzi jakiś przewód elektryczny Bo ten model, ktory kupilem w zeszłym roku, podłącza sie bezpośrednio do gniazda ściennego i nie ma on żadnego przewodu.
Nie, nie ma żadnego przewodu, dziwne to zdjęcie, ale może tak samo jest z tym żelazkiem. Miernik normalnie się podłącza do gniazdka i do niego to, co ma być mierzone.

W sumie ma ciekawy kształt z tym wyświetlaczem z boku, co jest bardzo czytelne i wygodne przy niektórych gniazdkach, ale przy innych niestety całość jest do góry nogami (kwestia umieszczenia uziemienia). Ale zadanie i tak spełnia.

Na otwarcie nie jechałem, bo tak, jak pisałem przy poprzedniej okazji, aż tak mi na tym nie zależało. Traktuję to jako ciekawostkę, którą można się trochę pobawić i gdybym nie kupił, nic by się nie stało. Wstąpiłem jako że przejeżdżałem w pobliżu, a nawet powiem że chwilę się zastanawiałem czy kupić

Co do żelazka, to wydaje mi się podobnie, jak napisał Ormianin, że przewodowa może być stacja, z której żelazko się bierze. Ale to i tak wydaje mi się bardzo praktyczne, bo raz, że jest coś, gdzie można żelazko bez obaw o temperaturę odstawić, a dwa, że jednak kabel przy prasowaniu wygodny nie jest. Będę to musiał dokładniej obejrzeć, jak już będzie w sprzedaży.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post