Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.01.2009, 10:13   #494
romanesco
Guru

Data rejestracji: 01.08.2007
romanesco jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>romanesco jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>romanesco jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>romanesco jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez Ormianin Podgląd Wiadomości
[...]
A tak swoja droga w Lidlu niedawno mnie obrażono, wulgarnie i wręcz ordynarnie przy kasie[...] cóż może ja miałem pecha...
No cóż, nieładnie się zachowano wobec Ciebie. Rozumiem twój do nich uraz. Są ludzie i ludziska Ale nie ma co się przejmować - towar jest towarem. Nieraz trafisz na bubel (jak wszędzie zresztą), ale to nie oznacza że wszystko tam jest do d... Ja na razie jestem zadowolony. Na Twoim miejscu zgłosiłbym fakt nie przyjęcia reklamacji do Inspekcji Handlowej. Ich obowiązkiem było reklamację przyjąć.

Cytat:
Napisany przez Ormianin Podgląd Wiadomości
poza tym ja nie wiem czy to aktualne ale Lidl idzie na sprzedaż... i kupił go lub ma go kupić Auchan
[...]
To jakieś stare, sprzed roku informacje. Jak widać Lidl nadal funkcjonuje i nikt go nie kupił.
romanesco jest offline   Odpowiedz cytując ten post