![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
e-banki
no to teraz taki temat:
kto zna i kto moze powiedziec z wlasnego doswiadczenia najlepiej, moze ktos juz jest w ktoryms z bankow elektronicznych? w Inteligo? w mbanku? w LGnet? w Lukasie? w multibanku? suche opisy mnie malo interesuja... najlepiej doswiaczenia wlascicieli kobnta pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Second variety
Data rejestracji: 11.01.2002
![]() |
Też jestem ciekaw Waszych opinii
![]() |
#3 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 04.10.2001
![]() |
No stary ale plama! A www.e.pkobp.pl to nie łaska!!! Ja tutaj mam konto i jeszcze mam na nim pieniadze! BGŻ tez ma swoj ebank!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() |
Dodam jeszcze, ze plama bo nie ma Fortisbanku. Ale co do mbanku bo mam tam przyjemnosc miec konto to szczerze polecam. Na pewno sie nie zawiedziesz. Jestem jednym z pierwszych klientow tego banku i na poczatku byly zgrzyty. Dosc dlugo czekalem na papiery i karty. Ale teraz karta po zamowieniu przychodzi gora w 2 dni. Z korzystaniem z serwisow internetowego i telefonicznego zadnego problemy, Nie musze dodawac, ze mase rzeczy za darmo i trzeba z tego korzystac bo to niedlugo raczej sie skonczy.
A co do Fortisbanku to jestem zachwycony. Mam tam wlasnie elektroniczne konto. Wymagana jest jedna wizyta w odziale banku. Najblizszy Tobie Ormianin chyba Wrocław. I to tyle. Niestety sa pobierane oplaty za prowadzenie konta 7 zl i 1 zl za uzywanie karty. Powiedzialbym, ze to standardowe oplaty. Przelewy przez internet za darmo, korzystanie z serwisu internetowego i telefonicznego tez. No i podstawowa zaleta banku. Pobierasz kase z kazdego bankomatu na swiecie bez prowizji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Jedi Master
Data rejestracji: 15.10.2002
![]() |
Ja i moi znajomi mamy konto w mbanku, jak na razie jest extra.
Wszystkie operacje odbywają się sprawnie. Konto jest zupełnie za FREE.
![]() |
#6 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja tez mam konto w MBanku i nie ma powodow do narzekan. Wszystko mozna zalatwic przez internet (czyli za darmo), ewentualnie skorzystac z uslug telefonicznych (mila obsluga). Ogolnie mozna polecic.
![]() |
#7 |
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
Jest dużo banków które prowadzą obsługę kont przez Internet.
Osobiście mam takie konta w Kredyt Banku i Banku Zachodnim. Oba konta chodzą bezbłędnie, nie mam żadnych zastrzeżeń. Przestrzegam natomiast przed Millenium: z tego banku przelewy docierają średnio po 7 dniach (zdarza się często że po 10 dniach). 8) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
A ja mam konto i w M-Banku i w ING Bank Śląski S.A. http://ingbankonline.pl i muszę przyznac, że oba konta sa bez zarzutu. Oczywiscie konto w Banku Śląskim jest płatne ale dostęp do e-konta jest w 100% bezplatny. Przelewy sa wykonywane rewelacyjnie szybko, potwierdzenie przelewu mozliwe do wydrukowania zaraz po zaksiegowaniu, saldo widac na bieżąco. Czego jeszcze wymagac - dla osób posiadających konta w Śląskim i ROR i konto firmowe to jest to alternatywa ... POLECAM M-bank i BSK Online
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guru
Data rejestracji: 17.04.2002
![]() |
ponoć fajna sprawa
sam sie nad tym zastanawiam połączenia realizowanie sa szyfrowane dostajesz tokena który generuje jakieś nr... ![]() PKO i BGŻ w moim mieście to mają w bgż nazywa się to e-integrum
![]() |
#10 |
Costam
Data rejestracji: 20.05.2002
![]() |
Ja tez mam konto w mbanku glownie trzymam tam pieniadze za sprzedane rzeczy w allegro i do kupienia.
![]() |
#11 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bank Śląski czyli BSK Online w kwietniu będzie 2 lata jak go użytkuję, opłata 7 zł m-cznie, przelewy darmowe na jakiekolwiek konto, online i odroczone, możliwość blokady nadmiaru gotówki
![]()
![]() |
#12 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 04.10.2001
![]() |
Bedac niesmialym uzytkownikiem E.PKO (z tym bankiem zwiazany jestem od urodzenia) informuje: oplata 8zl/mc; oprocentowanie 4,2%; lokaty terminowe; przelewy darmowe; przelewy na ZUS; zlecenia stale. Od samego poczatku jestem w tym banku. Na poczatku byly drobne klopoty - zbyt duzo userow. Obecnie tego nie ma. Zaleta tego banku jest najwieksza ilosc bankomatow a i koszty do przyjecia.
Kocham te ebanki. Mozna robic fajne numery. Lubie znajpomym przelewac po 1 zl!!! Kiedys mialem niedoplate za wode - 3 zl. Wyslalem 10 przelewow po 30 gr. Niech sobie zaksieguja!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Komandor
Cytat:
pozdrawiam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Komandor
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Second variety
Data rejestracji: 11.01.2002
![]() |
a ja się właśnie zastanawiam nad założeniem jakiegoś e-konta.
hmmm - spora oferta
![]() |
|
|