![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 | |
![]() ![]() |
![]() Cytat:
![]() Darmowa na Onecie i ani jednego virusa poczta chodzi w obie strony czyżbym miał farta ![]() hehehe |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Forumator
Data rejestracji: 30.12.2002
![]() |
zalezy kto ma cie w skrzynce mailowej
moj adres maja w zasadzie tylko osoby o pewnym poziomie wiedzy komputerowej wiec u nich o wirusa trudno - i ja mam swiety spokoj |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
w zalaczniku umiescilem cos, co pomoze tym, ktorzy nieswiadomie zlapali tego syfa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
.: AT90S2313 :.
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
A czemu w większości dostaje zwroty mail których nie wysłałem w których pisze ze zawierały wirusa i takie tam? W nadawcy jest moj adres. Oprócz takich maili dostaje te z wirusami. Dziś znowu wywaliłem chyba 20. Poczte odbieram przez www i wirusa w systemie nie mam wiec co jest grane? Na innego konto na tlenie nie otrzymuje takich maili...
![]() |
#20 |
αρχή
wiesz, mam dwa konta na tlenie.
a smieci dostaje tylko na to podane w profilu forum cdrinfo :chytry: czyzby zbieg okolicznosci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
ja mam poczte na WP, od wczoraj nie dostałem żadnego maila, więc chyba dobrze
![]() nie rozumiem jednego, tak piszą na onecie: Cytat:
Czy za otwarcie emaila juz sie uwaza samoistne przejście Outlooka do 'skrzynki odbiorczej' i podgląd na 'nowa' wiadomosc? Tego sie nie da przeciez uniknąć, bo jak usunąć maila przed jego zobaczeniem jak ooutlook sam nam da na pogląd. ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 24.01.2004
![]() |
Możesz sobie podgląd wyłączyć w Outlooku. Tylko jak się zorientować, zę to akurat zainferkowany mail?
Mnie tam dzisiaj 2 maile NAV sprawdził i usunął.. Dokładnie z tym virem..
Nagrywarka: LG GCE-8520B 52x24x52x Procesor: AMD Athlon 1 GHz RAM: 256 Mb SD-RAM Płyta główna: ABIT KT7A Dysk: SeaGate III Barracuda 40 Gb Karta graficzna: GeForce 2 MX/MX 400 Monitor: Yakumo 17'' LCD System: Windows 2000 Professional PL |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
![]() ![]() |
Cytat:
W zakładce: widok/układ - możesz to zmienić Ostatnio zmieniany przez adixo : 29.01.2004 o godz. 15:55 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
=F=
Data rejestracji: 19.04.2002
![]() |
Pewnie już wyczytaliście, że ta wzmożona aktywność wirusowa ma związek z planowanym atakiem SCO na dzień 1 lub 2 lutego (nie pamiętam) To ma być atak typu DoS. Żeby było ciekawiej, to powiem Wam, że wiele osób chce zarazić swój koputer tym wirusem, aby przyczynić się w ten sposób do światowego protestu przeciwko działaniom ww. firmy, która ostatnimi czasy nęka świat wolnego oprogramowania, a linuksa w szeczególności.
http://newsroom.chip.pl/news_84232.html http://newsroom.chip.pl/news_84103.html Miłego dnia |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
αρχή
no dobra, tylko dlaczego musze srednio co 30 minut usuwac 1 maila z tym badziewiem.
pojawila sie wersja B tego wirusa, wiec sofcik, ktory wrzucilem powyzej moze miec problem z wykryciem go. <<-- tutaj -->> jest program, ktory usuwa zarowno wersje mydoom.A, jak i mydoom.B. powodzenia.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. pozdrawiam ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez woitas : 29.01.2004 o godz. 20:11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
Cytat:
Już nie używam od jakiegoś czasu darmowych kont: jak darmocha - to darmocha. Komercyjne konta mają pełne zabezpieczenie. 8)
![]() |
![]() |
#28 |
.: AT90S2313 :.
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
heh kolejne 40 maili do kosza
![]()
![]() |
#29 |
αρχή
a teraz wspaniala wiadomosc:
"W pierwszych dniach lutego spodziewany jest zmasowany atak DoS na serwery SCO oraz Microsoftu. TP S.A. zapowiada blokowanie bez ostrzeżenia adresów IP lub portów klienckich, na których zauważy największą aktywność robaka." :o ![]() to za co ja qrfa bule tyle kasy co miesiac ![]() ok. zmniejszam, jesli to taki duzy problem.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. pozdrawiam ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez woitas : 30.01.2004 o godz. 11:09 |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
mozna te litery zmniejszyc? - jednak nie jest to az tak anowosc zeby tak walic po oczach
tepsa od dawna blokuje takie ipeki - tak robila przy worm'iw tak robi przy tym syfie - nie wiem czemu - ale niestety tak juz jest
![]() |
![]() |
|
|